Maturanti që la ‘gojëhapur’ të gjithë me veshjen dhe stilin e tij!

Maturanti që la ‘gojëhapur’ të gjithë me veshjen dhe stilin e tij!

Për MAJK, paraja është dashuri

Jemi mësuar të shohim vetëm femra të bukura e të veçanta në mbrëmjet e maturës, shkruan Ulpianapress.

Por, janë edhe meshkujt ata të cilët preokupohen për veshjen në këtë mbrëmje, ndonëse nuk vërehen aq sa femrat.

Megjithatë ka tillë që duken bukur dhe me stil të veçantë sa për të kthyer sytë kah vetja.

Me një të tillë iu prezantojmë Rinor Qadrakun maturantin e gjimnazit “Ulpiana” ne fotografitë më poshtë./Ulpianapress

COMMENTS