Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa

Tensione mes dy Koreve: Plumba në kufi, ngrihet alarmi në gjithë rajonin

Nën udhëheqjen e kryesuesit të Kuvendit të Komunës së Lipjanit Daut Azemi është mbajtur sot mbledhja e Komitetit për Politikë dhe Financa.

Antarët e komitetit kanë diskutuar për të gjitha pikat e rendit të ditës të cilat ishin të parapara për shqyrtim si dhe të njëjtat i kanë rekomanduar kuvendit për shqyrtim dhe aprovim.

COMMENTS