Mbahet takimi i Këshillit Komunal për mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore

Mbahet takimi i Këshillit Komunal për mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore

Ahmeti uron Kurban Bajramin: Zoti ju faltë mirësi

Grupi i Këshillit Komunal Koordinues në mbrojtjen e viktimave të dhunës në baza gjinore, sot në Qendrën për Punë Sociale ka zhvilluar një takim pune të udhëhequr nga kryesuesja e këtij grupi Makfirete Shamolli dhe janë ndërmarrë hapa që në 16-të ditët e aktivizimit kundër dhunës në familje të ketë aktivitete të ndryshme.
Përgatitjet për zhvillimin e këtyre aktiviteteve do të fillojnë nga takimi i sotëm e deri në 16-të ditët e aktivizimit kundër dhunës. Ky grup është themeluar me vendim të Kryetarit të Komunës, Imri Ahmeti.

COMMENTS