Mbahet takimi mobilizues i shefave te shtabeve zonale

Mbahet takimi mobilizues i shefave te shtabeve zonale

Cili kandidat mori më shumë vota në dy Gadimet?

Eshte mbajtur takim i shefave te shtabeve zonale, ku u kerkua mobilizim dhe angazhim gjate ketyre diteve ne permbushjen e obligimeve te caktuara.Image may contain: 18 people, people standing, suit and indoor

COMMENTS