Mbajini gishtin tuaj për 5 minuta me dorën tjetër, diçka e pabesueshme do të ndodhë

Mbajini gishtin tuaj për 5 minuta me dorën tjetër, diçka e pabesueshme do të ndodhë

A bën punë dieta e çajit?

Shumë njerëz e dinë se ka disa fije nervore në këmbë, por pak njerëz e dinë se ato janë gjithashtu të pranishme edhe në duart tona. Dhe kjo na lejon të bëjmë gjëra të mahnitshme për trupin tonë!

Për shembull, sipas studimeve të reflexologjisë, në duart tona ekzistojnë pika të ndryshme aktive që na lejojnë të marrim kontrollin e mendjes dhe trupit tonë. Le të marrim rastin e gishtit.

Kurdo që vuani nga dhimbje koke apo ankthi, ne nuk duhet të përdorim qetësues, por së pari duhet të përpiqeni të mbani me forcë gishtin e madh me dorën tjetër për pesë minuta. Është një ilaç që mund të funksionojë.

Por jo vetëm. Le të shkojmë në pëllëmbët e duarve. Specialistët thonë se pëllëmba e një personi është përgjegjëse për emocionet dhe ndjenjat. Një masazh i rregullt i pëllëmbës së dorës parandalon kapsllëkun, stresin dhe diarre.

Ose përsëri. Nëse ju shtrëngoni gishtin e vogël në vend të kësaj, ju mund të kontrolloni nervozizmin dhe stresin. Një masazh 5 minutësh është i mjaftueshëm. Mundohuni të besoni …/b.l/noa.al/

COMMENTS