Mbi 1 milion euro investime në infrastrukturë për Komunën e Lipjanit

Mbi 1 milion euro investime në infrastrukturë për Komunën e Lipjanit

Këto janë 5 Drejtorit të Komunës së Lipjanit që fillojnë punën në zyret e reja

Kryetari Imri Ahmeti gjatë ditës bashkë me ministrin e Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka nënshkruar memorandum për financimin e projekteve në Komunën e Lipjanit.

1. Rruga “Lumit” dhe rruga e vjetër e “Shkupit” në Gadime të Ulët në vlerë prej 400.000 euro,
2. Rruga Sllovi -Akllap vlerë prej 360.000 euro,
3. Rruga Lluga- Radev në vlerë 400.000 euro,
4. Rruga transit “Lagja Akllapit” që lidhet me rrugën rajonale Lipjan- Janjevë 560.000 euro.

Projekte shumë të rëndësishme për komunën e Lipjanit që priten që gjatë këtijj viti të kontraktohen dhe te fillojnë punimet.

COMMENTS