Mblidhet Kryesia e LDK-së së Lipjanit (Foto)

Mblidhet Kryesia e LDK-së së Lipjanit (Foto)

Lulëzim Qerimi zgjidhet nënkryetar për Komunitete nga subjekti politik PAI

Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Lipjan në drejtimin e kryetarit të saj Imri Ahmeti mbajti mbledhje të rregullt me Kryesinë e zgjeruar.

Në një njoftim të shënuar në faqen e tyre zyrtare, kjo parti bën me dije se gjatë kësaj mbledhje me Kryesinë e zgjeruar u diskutua për çështjet që kanë të bëjnë me qeverisjen në nivelin lokal, projektet të cilat janë realizuar dhe që do të realizohen në vazhdim, njofton Ulpianapress.

Shënimi i plotë i LDK-së së Lipjanit:

Mbahet mbledhja e Kryesisë së zgjeruar të LDK-së.
Nën kryesimin e Kryetarit të Degës së LDK-së në Lipjan dhe Kryetarit të Komunës, z. Imri Ahmeti u mbajt mbledhja e rregullt e Kryesisë së zgjeruar të LDK-së, ku u diskutua për çështjet që kanë të bëjnë me qeverisjen në nivelin lokal, projektet të cilat janë realizuar dhe që do të realizohen në vazhdim.
Po ashtu u diskutua edhe situata politike në vend dhe përgatitjet për shënimin e 29 vjetorit të themelimit të Degës së LDK-së në Lipjan, që do të mbahet me 17 Mars 2019.

https://www.facebook.com/606753759380766/posts/2222153484507444/

COMMENTS