Me ”Fatoni Reisen” më afër vendlindjes

Me ”Fatoni Reisen” më afër vendlindjes

Lushtaku: Mirësevjen Gjeneral, Kosova po frymon lirshëm!

Se malli për atdheun,në çfarëdo situate qofte ai, është i pashterrshëm, dëshmon edhe statusi i lipjanasit Nehat Dodaj, i cili rreth 28 vite jeton dhe punon në Gjermani, por që së paku tri-katër herë në vjet i kthehet vendit ku kaloi një pjesë të mirë të jetës. Me shumë gjasë, në pamundësi për ta vizituar vendin e vet për festat e fundvitit, ai plot dhimbje për këtë mosrealizim, shprehet me urimet më të mira për ata që vijnë në vendlindje, të cilën ai e quan se është më e ëmbël se mjalti.

Ja statusi i plotë i lipjanasit Nehat Dodaj:

Me Fatoni Reisen më afër vendlindjes ,aty ku
është balta më ëmbël se mjalta ! Me orar edhe më të dendur udhëtimi për festat e fundvitit, iu sjellim tek të afërmit tuaj duke iu bashkuar në ngrohtësinë e gjirit familjar dhe të dashurve tuaj ! Rrugë të mbarë për në vendlindje dhe kthim të mbarë në vendet tuaja të punës të gjithë mergimtarëve dhe qytetarëve të Kosovës i uron kompania e jonë dhe e juaj ,,Fatoni Reisen”. Qëndrim të
këndshëm në vendlindje dhe suksese e shëndet në Vitin e Ri!

COMMENTS