Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtorët bënë homzazhe pranë lapidarit të Lulzim Morinës (Komandant Luli)

Kryetari Ahmeti me bashkëpunëtorët bënë homzazhe pranë lapidarit të Lulzim Morinës (Komandant  Luli)

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, sot në fshatin Hallaq të Vogël kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurorë lulesh pranë lapidarit të Komandantit të Brigadës “135 Agim Zeneli” të UÇK-së, Lulzim Morina (Komandant Luli), për nderë të 17-të vjetorit të rënjës së tij tragjike.

Kryetari Ahmeti takoi Mrika Macula Kryeshefe e Asociacionit të Agjencive për Zhvillim Rajonal

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, sot në fshatin Hallaq të Vogël kanë bërë homazhe dhe kanë vënë kurorë lulesh pranë lapidarit të Komandantit të Brigadës “135 Agim Zeneli” të UÇK-së, Lulzim Morina (Komandant Luli), për nderë të 17-të vjetorit të rënjës së tij tragjike.

COMMENTS