Më të mira se një ilaç, shumë pak në ditë janë të mjaftueshme

Më të mira se një ilaç, shumë pak në ditë janë të mjaftueshme

Cila pjesë e ditës është më e përshtatshmja për ushtrime

Ndoshta ju e dini se ato përdoren vetëm për akullore ose si një përbërës për sallamet, por në realitet ka shumë përdorime për fistekët, i cili është një burim i përfitimeve të mëdha për shëndetin si dhe për shijen.

Këtu janë disa nga përparësitë që mund të keni duke konsumuar këtë produkt që vjen nga Lindja e Mesme.

Është një energjizues i natyrshëm

Parandalon problemet vaskulare

Ka veprim anti-tumor

Përmirëson shikimin

Është një antioksidant natyral

Ato parandalojnë Azheimer dhe hipertensionin

Shërbejnë për dobësim

Përmirëson kujtesën dhe aktivitetin e trurit

Parandalon aneminë. /b.l/noa.al/

COMMENTS