Mercedes-AMG S63 i modifikuar vjen me pozicion të ri dhe 700kf [FOTO]

Mercedes-AMG S63 i modifikuar vjen me pozicion të ri dhe 700kf [FOTO]

Apple nuk është më kompani me vlerë 1 trilion dollarë

Pamje të lig dhe performancë të jashtëzakonshme.

Kompania për modifikimin e veturave Inden Design ka prezantuar produktin e tyre të fundit, Mercedes-AMG S63, transmeton Express. Ky model është modifikuar në dukje dhe performancë.

Ky model vjen për 5cm më i gjerë, spojler të ri, sistem për shkarkimin e gazrave nga modeli Black Edition si dhe rrota 22 inç. Sistem i ri i amortizimi me lartësi të kontrolluar nga timoni është pjesë e pakos modifikuese.

Sa i përket performancës, motori 4.0-litër V8 me 603kf është modifikuar duke prodhuar tani 700kf.

 

COMMENTS