Mësojeni se ku do të votoni nesër

Mësojeni se ku do të votoni nesër

A u betuan vërtet gjyqtarët dhe prokurorët serbë para Presidentit Thaçi?

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar linkun i cili tregon se ku do të votoni në zgjedhjet lokale gjatë ditës së nesërme.

Mund të ndodhë që vendvotimi i juaj nga zgjedhjet e kaluara mund të ketë ndryshuar.

Për të mësuar se ku do të votoni kliko KËTU.

Zgjedhjet lokale do të mbahen nesër (22 tetor). /Gazeta Express

COMMENTS