Mirënjohja e deleve për qenin e gjakosur që i mbrojti nga ujku

Mirënjohja e deleve për qenin e gjakosur që i mbrojti nga ujku

Mos mbani kufjet në vesh kur mbushni telefonin, ja si humbi jetën ky person

Qentë janë kafshët më të ndjeshme, më të sinqerta dhe besnike. Ka raste të panumërta që e dëshmojnë këtë.

Njëra ndër to është padyshim ky rast, ku në foto mund të shihet qeni i gjakosur në mbrojtje të kopesë së deleve, duke pushuar pas luftës ndaj një ujku.

Ashtu sic shihet edhe në foto, delet i afrohen të themi për të shprehur mirënjohjen e tyre për sakrificën e tij dhe për ta përgëzuar për trimërinë në mbrojtje të tyre.

Në këtë rast vlen pyetja: Sa jemi mirënjohës ndaj shoqërisë së sinqertë, e cila e ndjenë dyfishin e dhimbjes tonë! /IndeksOnline/

COMMENTS