Mistere

1498815738shperthimi

Ky është paralajmërimi i keq i European Space Agency, të cilët kanë folur në Ditën Ndërkombëtare të Asteroidëve. “Herët a vonë do të ndodhë… një impakt i madh apo i ...
1498816125shpella

Nëse keni frikë nga errësira dhe jeni klaustrofobik atëherë këto “dhoma” hoteli do të jenë si një ferr për ju. Hotele të ndërtuara brenda shpellave janë normalisht pa dritare, apo ...
1-606-780x439

Pak njerëz e kuptojnë se ka vende në tokë ku njerëzit ende nuk kanë shkelur dhe se vetëm kafshët e kanë botën e tyre. Shumë prej tyre janë aq larg ...
121380105_1498652872-7458163

Këtë të mërkurë është kapur një breshkë fluturuese, të cilët biologët e kanë pagëzuar me emrin “Vlora”. Breshka peshonte 10 kilogramë dhe ishte rreth 20 vjeç. Por emri i vërtetë ...
k_1497348460-7135108

Një krater prej 200 km provon impaktin e goditjes që çoi në zhdukjen e 80% të bimëve dhe kafshëve në Tokë. Kështu sugjeron teoria që mbështetet në prova për këtë. ...
1-603-780x439

Në këtë përfundim ka mbërritur një grup shkencëtarësh ndërkombëtarë që kanë analizuar ADN-në e mbi 70 trupave të mumifikuar të lashtësisë dhe më pas kanë krahasuar këto të dhëna me ...
Load More ...