Njeriu që shpëtoi mbi 300 mace të mëdha

Njeriu që shpëtoi mbi 300 mace të mëdha

Ky njeri ka shpëtuar mbi 300 mace të mëdha. Eduardio Serio ka braktisur jetën e tij në Los Angeles për t’iu përkushtuar kauzës së tij në shpëtimin e kësaj specieje. Ai ka shpëtuar luanë, tigra, jaguar dhe felinë të tjerë që kur themeloi fondacionin “Jaguari i Zi – Tigri i Bardhë”.

Brenda piramidave egjiptiane…në një realitet 3D

Ky njeri ka shpëtuar mbi 300 mace të mëdha.

Eduardio Serio ka braktisur jetën e tij në Los Angeles për t’iu përkushtuar kauzës së tij në shpëtimin e kësaj specieje.

Ai ka shpëtuar luanë, tigra, jaguar dhe felinë të tjerë që kur themeloi fondacionin “Jaguari i Zi – Tigri i Bardhë”.

COMMENTS