Mjekët hyjnë në grevë, nuk ndalen as nga ministri Ismaili

Mjekët hyjnë në grevë, nuk ndalen as nga ministri Ismaili

Haradinaj vizitoi Nexhmije Pagarushën

36 specialistë të Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Abdominale kanë vazhduar grevën, pavarësisht vizitës së Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili. Kërkesa kryesore e këtyre doktorëve është rritja e pagave.

Ismaili me këtë rast ka thënë se problemet nuk arrin t’i rregullojë brenda natës, mirëpo premtoi se çdo gjë do të zgjidhet teksa problemin do ta paraqes edhe në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës.

Pavarësisht gjithë kësaj, mjekët thonë se në rast se n uk ka zgjidhje, greva do të përshkallëzohet edhe tek rastet emergjente./Indeksonline/

COMMENTS