Mobileria ‘’Walker’’ kërkon dy punëtore

Mobileria ‘’Walker’’ kërkon dy punëtore

THAÇI I PËRGJIGJET VV-SË PËR ANËTARËT E KQZ-SË

Të interesuarat mund të dërgojn CV-n e tyre në [email protected], ose të kontaktojn në nr 049-303-550.

Mobileria ‘’Walker’’ gjindet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, km i 10-të në Lipjan, ose mbrapa POFIX.

Kriteret që duhet të jenë :

Të kenë komunikim të shkëlqyer me klientët.

Të jenë të motivuara dhe të gatshme për punë.

Afati i aplikimit është i hapur deri me 30 nëntor.

COMMENTS