Modelet e reja iPhone X mund të kenë 4GB RAM

Modelet e reja iPhone X mund të kenë 4GB RAM

Gjermania ndalon shitjen e orëve intelegjente për fëmijët

Apple do të përforëcojë edhe më tej produktet e saja .

Sipas informatave të pakonfirmuara, Apple këtë vit mund të lëshojë tre modele të reja iPhone, njëri prej të cilëve do të jetë “më i lirë”, me një ekran LCD 6.1-inç dhe pa opsione 3D, ndërsa dy modelet e tjera kanë 5.8-inch iPhone X dhe 6.5-inç iPhone X Plus.

Përveç ekranit më të madh, analisti i KGI Ming-Chi Kuo sugjeron që Apple do të rrisë sasinë e RAM në modelet e reja.

Apple deri më tani ka ofruar 3GB RAM në iPhone, por Kuo pohon se modelet e reja do të vijë me 4GB RAM.

COMMENTS