Modelja me trupin e saj i “çmend” kalimtarët, por nuk e dinin se ajo ishte komplet e zhveshur

Modelja me trupin e saj i “çmend” kalimtarët, por nuk e dinin se ajo ishte komplet e zhveshur

Konfirmohet dueti mes Noizyt dhe Ledrit?

Një piktore profesionale e trupit, “Jen the body printer”, kaloi tre orë duke pikturuar mbi trupin e një modele.

Kjo vetëm për atë se jo do të shfaqej në një qendër tregtare lokale.E gjithë kjo ishte bërë për të provuar se si reagojnë njerëzit ose nëse do ta vërenin atë, sepse në realitet ajo nuk kishte asgjë të veshur në trupin e saj.

Krejt çka shihet në trupin e saj që nuk është e ngjyrosur, është vetëm kapela dhe shalli që ka të vendosur për të mbuluar gjoksin që të mos të bije plotësisht në sy./Blic

Se si ka rrjedhur e gjitha, mund ta shihini në videon e më poshtme:

COMMENTS