Muaji i mjaltit bëhet muaj i rilindjes për çiftin lipjanas që ishte në Durrës kur ra tërmeti (VIDEO)

Muaji i mjaltit bëhet muaj i rilindjes për çiftin lipjanas që ishte në Durrës kur ra tërmeti (VIDEO)

Suspendohet nga puna mjeku që refuzoi ta operojë 19-vjeçarin

Ata që shpëtuan tërmetin do ta kujtojnë të lidhur me plot rrëfime nga më të ndryshmet.

Një dhe shumë i veçantë ka të bëjë me dy të sapomartuar nga Lipjani, që ishin të vendosur në hotel në Durrës për muajin e tyre të mjaltit, njofton Klan Kosova.

COMMENTS