Mund të ketë çfarëdolloj makine, po është i fiksuar me këtë

Mund të ketë çfarëdolloj makine, po është i fiksuar me këtë

Lajmi i rrejshëm dhe e vërteta rreth ngrënies së pavetëdijshme të merimangave gjatë gjumit (Foto)

David Lee, pronar i një kompanie bizhuterish dhe investimesh me pasuri 300 milionë dollarë, dhe 50 milionë dollarë makina, më të rrallat në botë, ka një makina të veçantë.

Koleksioni i tij, në një garazh në një qendër tregtare, përfshin modele Rolls Royce, Pagani, Porsche, dhe Mercedes Benz. Por fiksimi i tij janë Ferrarit, prej të cilit ka dhjetëra makina, përfshi një Enzo, F50 dhe F40, dhe mjaft të të tjera për të cilat Lee është bërë i famshëm.

Ai mund të ketë çfarëdo makine por është i fiksuar me Ferrarin. Një vit më parë, Lee bleu një Dino të zezë të 1972 për 260 mijë dollarë, dhe shpenzoi mbi 1 milionë për ta riparuar dhe pasuruar me komponent modern. Ai e quan atë një Monza 3.6 Evo./tch

COMMENTS