Naim Ismajli nuk i harron mbështetësit: Jeni motiv shtesë gjatë këtij rrugëtimi

Naim Ismajli nuk i harron mbështetësit: Jeni motiv shtesë gjatë këtij rrugëtimi

3 rastet pozitive me COVID-19 nga Lipjani janë familjarë të infektuarit të djeshëm

Naim Ismajli, kryetari i Shtimes, njëherit kandidat për deputet nga radhët e PDK-së, ka thënë se ndjehet i nderuar nga mbeshtetja e madhe që morri me rastin e kandidaturës së tij për deputet, transmeton Ulpianapress.

Ai nepërmjet një shënimi në faqen e tij zyrtare ka falenderuar të gjithë, duke u’a bërë me dije se janë motiv shtesë për të gjatë këtij rrugëtimi, si dhe knaqësi për të me i nda aktivitet e përbashkëta gjatë këtyre viteve.

Shënimi i plotë i Ismajlit:

Përshëndetje miq,

Dua të ju falenderoi secilin veq e veq për komentet dhe mesazhet mbështetese si dhe respektin e treguar ndaj meje me rastin e kandidatures sime për deputet, ju jeni motiv shtesë gjatë këtij rrugëtim ,kënaqësi të ndaj me ju aktivitetet dhe punën e përbashkët gjatë këtyre viteve.

Ta ndërtojmë të ardhmen
Për ty dhe Shtetin.

Me PDK-në dhe Kryeministrin e ardhshëm z.KADRI VESELI

#65me6TETOR

N.I.

COMMENTS