Ndihmohen 150 familje me pako ushqimore në Lipjan

Ndihmohen 150 familje me pako ushqimore në Lipjan

Të merkuren mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Lipjanit, keto janë pikat e rendit të ditës

Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me Kryqin e Kuq ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet me nevojë në Lipjan, pas situatës së krijuar nga Koronavirusi COVID-19.

Ky aksion është duke vazhduar edhe sot, ndërsa Komuna e Lipjanit falënderon kompaninë Viva Fresh dhe Buçaj që ndihmuan për këtë aksion.

Gjithashtu Komuna ka ndarë një shumë të mjeteve financiare për të ndihmuar familjet me nevojë dhe menagjuar situatën me COVID- 19

COMMENTS