Në aparatin e Enis Abdullahut takohen thëllësit e përsosshmërisë së natyrës (Foto)

enissssss

Enis Abdullahu është një fotgraf i pavarur ose siq quhet në zhargonin e botës moderne të fotografisë një “freelance fotograf”, transmeton Ulpianapress

Ai është një artist me fokus të veqantë tek bukuritë natyrore të trojeve shqiptare dhe magjinë e tyre…

Enisi me objektivin e aparatit të tij depërton thellë edhe në zonat më të largëta me një qëllim të vetëm, që të kap momentin e të bukurës dhe ta përjetësojë atë…Duhet potencuar se ai, gjithashtu është i përfshirë edhe në sesione të fotografisë profesionale të modelizmit dhe ngjarjeve të rëndësisë së veqantë, ku puna dhe rezultatet e arritura deri me tani japin një prezantim kualitativ të asaj që e bën. Një nga veqoritë e tij që duhet cekur është edhe ofrimi i së bukurës dhe momenteve të veqanta edhe tek njerëzit e thjeshtë, ku duke i vënë ose duke i kap ata në situata të ndryshme me qëllim që të nxjerr në pah aspektet dhe veqoritë se kush janë ata…Motoja e Enisit është:”Rruga deri tek shpirti i njeriut është nëpërmjet syrit…’’ Më posht mund ti shifni disa nga momentet e kapura nga Enisi, shijoni…Image may contain: cloud, sky, mountain, tree, outdoor and natureImage may contain: sky, tree, cloud, outdoor and natureNo automatic alt text available.Image may contain: sky, cloud, ocean, outdoor, water and natureImage may contain: cloud, sky, grass, tree, outdoor and natureImage may contain: mountain, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: sky, mountain, cloud, tree, outdoor and nature

Image may contain: plant, flower, nature and outdoorImage may contain: mountain, sky, outdoor and natureImage may contain: plant, tree, sky, outdoor and natureImage may contain: tree, outdoor and waterImage may contain: cloud, sky, mountain, tree, outdoor and natureImage may contain: cloud, mountain, sky, outdoor and natureImage may contain: tree, sky, plant, outdoor and natureImage may contain: sky, cloud, tree, mountain, plant, outdoor and natureImage may contain: tree, sky, plant, outdoor, nature and water

Image may contain: 1 person, standing, mountain, sky, outdoor, nature and waterImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 person, standing, sky, cloud, outdoor and natureImage may contain: one or more people, shoes and outdoorImage may contain: 1 personImage may contain: 1 person, sittingImage may contain: 1 person, outdoorImage may contain: 1 person, standing and outdoorImage may contain: 1 person, sitting, shoes and indoor

Image may contain: 1 person, outdoor and natureImage may contain: 1 person, indoorImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 2 peopleImage may contain: 1 person, smiling, sitting, beard, outdoor and nature

Image may contain: one or more people and beardImage may contain: 1 person, child, closeup, outdoor and textImage may contain: 1 person

Të ngjashme

By