Në arat e Lipjanit gjendet mjeti i rrezikshëm, D8

Në arat e Lipjanit gjendet mjeti i rrezikshëm, D8

KB Lipjani shkatërron Borean

Një person ka raportuar dje në polici se në mes të fshatit Akllap dhe Sllovi, në ara, ka gjetur një mjet të dyshuar.

Njësiti “EOD”-KFORI-it dhe FSK-ja, kanë lokalizuar dhe identifikuar objektin e dyshuar.

Bëhet fjalë për objektin shpërthyes “D8”, i cili është tërhequr nga FSK-ja në mënyrë të sigurt./Indeksonline/

COMMENTS