“Në burgjet e Kosovës po vazhdon kontrabanda dhe korrupsioni”

“Në burgjet e Kosovës po vazhdon kontrabanda dhe korrupsioni”

LDK THËRRET PARTITË NË TRYEZË PËR TEJKALIMIN E KRIZËS POLITIKE

Në burgjet e Kosovës po vazhdon kontrabanda dhe korrupsioni thonë në Komisionit Parlamentar për Legjislacion.

Gjatë shqyrtimit të projektligjit për ekzekutimin e sanksioneve penale, në këtë komision u kërkua që ky ligj të procedohet tutje për shërbime më të mira brenda burgjeve.

COMMENTS