Në Deçan, Daut Hardinaj zgjedhet kryetar i AAK-së

Në Deçan, Daut Hardinaj zgjedhet kryetar i AAK-së

Miratohet Raporti vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale dhe i Institucionit të Avokatit të Popullit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës në Deçan ka mbajtur kuvendin e VIII-të zgjedhor për t’i zgjedhur strukturat e reja partiake.

Me këtë rast, roli i AKK-së në këtë komunë u vlerësua lart nga gjithë të pranishmit.

Kryetari i AKK-së, njëherësh kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha se sukseset dhe të arriturat e Deçanit janë pasqyra më e mirë për punën e kryetarit të tanishëm dhe kryetarëve të tjerë nga kjo parti.

Sipas tij, Deçani duhet të mburret sepse ka kontribuar për të drejtën e kombit.

Ndërsa, kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj i renditi të arriturat që komuna që ai udhëheq i ka arritur.

COMMENTS