Në gjendje të tmerrshme ndodhet oborri i shkollës në fshatin Gllavic të Lipjanit (Video/Foto)

Në gjendje të tmerrshme ndodhet oborri i shkollës në fshatin Gllavic të Lipjanit (Video/Foto)

Po bënte selfie, kur leopardi i futet në veturë, shikojeni reagimin (Video)

Në redaksinë e gazetës Ulpianapress një lexues i yni ka derguar disa fotografi dhe një video që paraqesin gjendjen e tmerrshme të oborrit të shkollës fillore në fshatin Gllavic pas vërshimeve që ndodhën ditë më parë.

Oborri i Shkollës fillore ‘’Zenej Hajdi’’ në Gllavic të Lipjanit është në gjendje të tmerrshme. Pamjet që flasin ku oborri i shkollës dhe hapësira përreth janë të mbytura në baltë nuk të ngjajnë me një hapësirë e cila do të duhej të ishte krejt e kundërta nga këto pamje. Nxënësit të cilët çdo ditë u duhet të vijojnë mësimet në këtë shkollë, fillimisht janë të detyruar të sfidohen nga balta e madhe e pastaj të futën në shkollë./Ulpianapress/

Për më shumë ndiqeni pajmet e oborrit të kësaj shkolle


?

COMMENTS