Në hyrje të Gjimnazit “Ulpiana”, gropa gjigante që drejtuesit e kësaj shkolle s’po e shohin (Foto)

Në hyrje të Gjimnazit “Ulpiana”, gropa gjigante që drejtuesit e kësaj shkolle s’po e shohin (Foto)

Arrestohet një person në Lipjan

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës (SBASHK), ka bërë të ditur se nesër do të vazhdojë të mbahet proces i rregullt mësimor, mirëpo nxënësit e Gjimnazit “Ulpiana” në Lipjan duhet të kenë kujdes të shtuar ngase një gropë në hyrje të shkollës mund ta befasojë ndonjërin.

Në fotografitë që një lexues ia ka dërguar redaksisë së Ulpianapress-it, shihet një gropë tejet e madhe në hytje të Gjimnazit.

Aty nuk është asnjë shenjë për të paralajmëruar rrezikun, dhe gropa është totalisht e hapur./Ulpianapress/.

COMMENTS