Në Janjevë mbahet manifestimi “Gjurmë të Gjeçovit”

Në Janjevë mbahet manifestimi “Gjurmë të Gjeçovit”

Merr flakë një shtëpi në Balullë të Lipjanit

Organizuar nga Komunna e Lipjanit, gjegjësit Drejtoria për Kultur Rini dhe Sport sot në Janjevë, është mbajtur manifestimi letrar – kulturor “Gjurmë të Gjeçovit”.

Me këtë rast, Nënkryetari i Komunës së Lipjanit, Fauz Xhemajli, ka çmuar lart figurën e Shtjefën Gjeçovit, duke thënë se, ky aktivitet kulturor po i kushtohet njërit prej figurave më emblematike të kohës.

Manifestimi është mbyllur me orë letrare nga përfaqësues të grupit letrar “Fazli Grajqevci” të Lipjanit, ndërsa, nxënësit e sh.f.m.u “ Shtjefën Gjeçovi”, kanë shfaqur një program kulturorë.

COMMENTS