Në Lipjan u  mbajt mini-maratona: “Vrapojmë Shtigjeve të Haradin Bajramit 2019”

Në Lipjan u mbajt mini-maratona: “Vrapojmë Shtigjeve të Haradin Bajramit 2019”

Katër ujqë kapen në Turbufc të Lipjanit (Foto)

Në Komunën e Lipjanit është mbajtur maratona 5 km, për nder të 20-vjetorit të rënies së dëshmorit Haradin Asllan Bajrami, e cila është mbështetur edhe nga Komuna e Lipjanit.

Kësaj maratone iu është bashkuar edhe Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti.

Kategoritë që ishin pjesë në këtë garë ishtin seniorët, juniorët, pionierët, veteranët, personat më aftësi të kufizuara, nxënësit e shkollave fillore dhe ata të shkollave të mesme.

COMMENTS