Në parkun e qytetit të Lipjanit së shpejti do të vendoset shtatorja e Dëshmorit të Kombit Ismet Asllani

Në parkun e qytetit të Lipjanit së shpejti do të vendoset shtatorja e Dëshmorit të Kombit Ismet Asllani

Brenda burgut më famëkeq në Rusi (Foto)

Përfaqësues nga Komuna e Lipjanit, gjatë ditës së sotme kanë qendruar në atelenë ku po punohet shtatorja e Heroit të Kombit Ismet Asllani.

Ata së bashku me familjarët e Heroit të Kombit dhe me komisionin e përzgjedhur nga Komuna e Lipjanit kanë mbikqyrur punimet e shtatores së Heroit të Kombit Ismet Asllani dhe kanë theksuar se Shtatorja tani më kishte marrë formën dhe punimet janë drejt finalizimit.

Fotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

COMMENTS