Prezantohet shfaqja teatrale “WIFI” në shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani” në Lipjan (Foto)

Prezantohet shfaqja teatrale “WIFI” në shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani” në Lipjan (Foto)

Specialistët stomatologë nuk protestojnë këtë javë, presin veprimin e Qeverisë

Në shtëpinë e Kulturës “Tahir Sinani”, në Lipjan sot në kuadër të manifestimit të organizuar nga Komuna e Lipjanit për Dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës është mbajtur një program kulturo artisitik nga nxënësit e Gjimnazit “Ulpiana”, në Lipjan, ku me këtë rast para të manifestimit të organizuar nga Komuna e Lipjanit për Dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës është mbajtur një program kulturo artisitik nga nxënësit e Gjimnazit “Ulpiana”, në Lipjan, ku me këtë rast para të pranishmëve u prezantua edhe shfaqja teatrale “WIFI” nga OJQ “Art Line”.

Të pranishmit i ka përshendetur Bekim Shabani, Drejtor për Kulturë Rini dhe Sport duke ururar edhe përvjetorin jubilar të shtetësisë së Kosovës.Fotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja ZyrtareFotografia e Komuna e Lipjanit- Faqja Zyrtare

COMMENTS