Në tragjedi, ka edhe persona me fat – (Foto)

Në tragjedi, ka edhe persona me fat – (Foto)

“Mosmarrëveshja me LDK-në, na dërgon në zgjedhje të reja, sepse nuk pranojmë koalicion me parti tjetër”

E ndërtuar në vitin 1960 ura e njohur si “ura Morandi” është shembur në afro 1 km të gjatësisë së saj duke zënë poshtë vetes automjete të ndryshme si edhe disa banesa, duk shkaktuar fatkeqësisht edhe vdekjen e dhjetëra personave, edhe pse deri tani vetëm 22 janë konfirmuar.

Por në tragjedi ka edhe persona që shpëtojnë mrekullisht, një prej tyre është edhe shoferi i kamionit në foto, që ka ndaluar fare pak metra larg pjesë së shembur të urës.

Fotot nga vendi i ngjarjes tregojnë pjesë të shembura të urës në mes të saj, një pjesë në shtratin e një lumi, por të tjera mbi shtëpitë dhe kapanonet industriale që ndodhen nën të.

COMMENTS