Nëntë persona helmohen me ushqim në një lokal në Lipjan

Nëntë persona helmohen me ushqim në një lokal në Lipjan

Demolohet objekti shkollor në Lipjan (VIDEO)

Policia raporton se tre meshkuj dhe gjashtë femra (katër të moshës së mitur), pasi që kanë ngrënë ushqim në një lokal, kanë kërkuar ndihmë mjekësore në emergjencën e Lipjanit dhe pas tretmanit mjekësor janë liruar.

Policia është duke e hetuar rastin. Nuk ka ndonjë person të dyshuar për këtë rast.

COMMENTS