Nëntori me çmimet më të lira në Lipjan!

Nëntori me çmimet më të lira në Lipjan!

Thaçi takon përfaqësuesin e OSBE-së

Po vjen edhe një mundësi e re, për të gjithë ne, po vjen Nëntori me çmime të favorshme për të gjithë ne.

“7 Vëllezërit” Center, për këto ditë ka përgatitur ofertat më mëdha, me çmimet më të lira në Lipjan, në gamën e gjerë të produkteve, të cilat janë të domosdoshme, për tryezën tuaj.

Secili konsumatorë, këto ditë, mund të shërbehet, me ofertat tona, jo vetëm festive, por edhe madhështore për çdo familje. Për këtë gjë, më së miri, aksionet e shumta që kanë përgatitur “7Vëllezërit” Center për të gjithë konsumatorët tyre.

Ofertat më të MËDHA të këtij muaji, ju mundësojnë që të kurseni më shumë para; në produkte të amvisërisë, në produkte ushqimore dhe higjienike, në veshmbathje për meshkuj dhe femra. Të gjitha këto, kapin vlerën e përgjithshme të kursimeve, mbi 100€ për çdo FAMILJE.
Kjo vërtet është një mrekulli!

Kampanja e “kursimeve të mëdha” ka filluar nga DJE dhe këto oferta u kanë mundësuar familjeve tona, të realizojnë KURSIME TË MËDHA në vlerë MBI 100€ nga MEGA OFERTAT DITORE në Qendrën Tregtare “7 Vëllezërit” Centër në Lipjan.

Për më shumë, na vizitoni në faqen zyrtare në facebook që të njoftoheni me MEGA OFERTAT e muajit Nëntorë.

COMMENTS