Nesër seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit

Nesër seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit

POLICIA KA NJË NJOFTIM PËR MËRGIMTARËT QË VIJNË PËRMES SERBISË

Nesër me fillim prej orës 10:00 do të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës.

Kuvendin e presin dy seanca të jashtëzakonshme

Pika e vetme e rendit të ditës do të jetë: Debat parlamentar lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara.

Kjo seancë u kërkua nga partitë opozitare, LDK, Vetëvendosje dhe Alternativa.

COMMENTS