Nicolas Pepe në shënjestrën e Bayern-it

Nicolas Pepe në shënjestrën e Bayern-it

A mund të jetësohet ëndrra evropiane e Kosovës në futboll?

Sipas Le 10 Sport, skuadra gjermane Bayern Munich, është e interesuar që ta përvetësojë sulmuesin francez, Nicolas Pepe.

Për shkak të aftësive të tij të shkëlqyera, disa skuadra të mëdha si Arsenal, Barcelona dhe Manchester City janë të interesuara që të nënshkruajnë kontratë me të, shkruan Goal, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa futbollisti 23 vjeçar i cili është pjesë e skuadrës Lille, do të jetë i gatshëm që të nënshkruajë kontratë me ndonjërën nga skuadrat e lartpërmendura gjatë verës së këtij viti.

COMMENTS