Nipi ia vendos kamerën gjyshes, shikoni çfarë bën ajo teksa fle

Nipi ia vendos kamerën gjyshes, shikoni çfarë bën ajo teksa fle

Humbën një javë në zonën me moçale ku ka shumë krokodilë, shpëtohen me helikopter (Video)

Një video është publikuar në Facebook, që tregon kujdesin që gjyshet e kanë për nipërit e tyre, pavarësisht moshës që kanë.

Ai i vendosi asaj një kamerë të fshehtë përderisa ishte duke fjetur dhe kapi diçka interesante.

Videoja e kapur tregon se sado që të jetë rritur nipi, gjyshes përsëri i duket i vogël, transmeton Gazeta Express.

Madje, ajo i vendos stola atij që të mos bjerë poshtë nga shtrati. Shikojeni videon: 

COMMENTS