Një patentë e re e shfaq telefonin e ardhshëm të Samsung-ut

Një patentë e re e shfaq telefonin e ardhshëm të Samsung-ut

Rekord i ri shpejtësie me “jet ski” (Foto)

Ka një patentë të re të Samsung të publikuar sot që tregon një telefon potencial të dyfishtë me një ekrant të gjithanshëm që shtrihet edhe në pjesën e pasme të pajisjes, i shfaqur nga LetsGoDigital.
Ka një shkrim zyrtar në lidhje me pajisjen e mundshme në patentë, e cila u paraqit në Zyrën e Patentave dhe të Markave të Shteteve të Bashkuara më 2 shtator 2016.

Dhjetë vizatime konceptuale i referohen një “pajisjeje ekrani” dhe tregojnë një ekran të madh kryesor në pjesën e përparme që përfundon në pjesën e pasme ku potencialisht mund të shfaqen më shumë aplikacione. Ekrani i pasmë duket të jetë pothuajse gjysma e madhësisë së ekranit të përparmë. Linjat e ngurta të vizatimeve janë karakteristikat e pretenduara, ndërsa linjat e thyera janë ilustrative dhe tregojnë se çfarë mund të duket si pjesa tjetër e pajisjes.

Kjo patentë e fundit mund të nënkuptojë një koncept telefoni të mundshëm në të ardhmen. Samsung ka patentuar më parë për koncepte të tjera, duke përfshirë ato të palueshme, dhe kompania ka thënë më parë se shpreson të lëshojë një pajisje të lakueshme vitin e ardhshëm.

Apple paraqiti patentën e vet për një ekran iPhone të ngjashëm vitin e kaluar, dhe LG gjithashtu duket të jetë duke eksperimentuar me një ekran të çmendur që mbështjellet në tërë telefonin tuaj. Testi i vërtetë do të jetë se cila kompani mund të prodhojë një prototip të punës, apo edhe ta sjellë këtë lloj të ekranit në smartphone të rregullt.

COMMENTS