Një person gjenë para në Lipjan, kërkon pronarin t’ia kthejë ato (Foto)

Një person gjenë para në Lipjan, kërkon pronarin t’ia kthejë ato (Foto)

Jahjaga për Albright: Kontributi i saj inspirim për mua

Javë më parë gjatë mesditës Gëzim Bytyçi, një i ri ka gjetur një shumë të parave në qendër të Lipjanit, saktësisht në afërsi të Bi Credit.

I njëjti, përmes një letre dërguar në redaksin e ‘’Ulpianapress’’ ka bërë njoftimin duke kërkuar që personit që i kanë humbur të lajmërohet tek ai.

“Javë më parë i gjeta një shumë të pareve në rrugë afër Bi Credit-it, vendi i punës ku unë ushtrojë detyrën e puntorit…nëse i njeh ndikush këta dy të rinjë, ju lutem të lajmroheni., dhe paratë mund t’i mirrni në vendin e punës ku unë punoj”, ka shkruar Bytyçi.

Bytyqi posedon edhe video, ku shihet kjartë që këtyre dy të rinjëve u bien paratë./Ulpianapress/

COMMENTS