Njeriu që shpëtoi mbi 300 mace të mëdha

Njeriu që shpëtoi mbi 300 mace të mëdha

Brenda piramidave egjiptiane…në një realitet 3D

Ky njeri ka shpëtuar mbi 300 mace të mëdha.

Eduardio Serio ka braktisur jetën e tij në Los Angeles për t’iu përkushtuar kauzës së tij në shpëtimin e kësaj specieje.

Ai ka shpëtuar luanë, tigra, jaguar dhe felinë të tjerë që kur themeloi fondacionin “Jaguari i Zi – Tigri i Bardhë”.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)