Njihuni me asambleistin milioner nga Lipjani

Njihuni me asambleistin milioner nga Lipjani

Presidenti gjerman thotë se shumë shpejt do të vizitojë Kosovën

Mbi 3 milionë euro është vlera që kuvendari nga radhët e LDK-së Lipjanit ia ka dhënë pasurisë së tij vetëm në pronat e paluajtshme Shtëpi, objekt afarist dhe tokë, janë vetëm disa nga pronat e kuvendarit Fadil Sopa të cilat i ka deklaruar në AKK si të përbashkëta.

Sopa ka deklaruar se në bankat kosovare posedon një shumë ‘cash’ prej mija eurove.

Po ashtu, ai posedon vetura të përbashkëta që kapin vlerën prej 62 mijë eurosh.

Sopa ndryshe njihet edhe si afarist i suksesshëm në Lipjan, njeri shumë human, i mbrehtë dhe zëri i qytetarëve në Kuvendin Komunal të Lipjanit./Ulpianapress

COMMENTS