Njoftim me rëndësi nga Komuna e Lipjanit

Njoftim me rëndësi nga Komuna e Lipjanit

Poezia emocionale e Fidan Jupollit për Presidentin Thaçi

Komuna e Lipjanit nëpërmes një njoftimi në faqen e tyre zyrtare, ka njoftuar se të martën, Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me OJQ-Polis organizon debat të hapur publik për të diskutuar për: Draft- Strategjinë dhe Planin e Veprimit për Komunën mike për fëmijë (2018-2021).

“Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit se të martën me datë 03.07.2018, Komuna e Lipjanit në bashkëpunim me OJQ-Polis organizon debat të hapur publik për të diskutuar për: Draft- Strategjinë dhe Planin e Veprimit për Komunën mike për fëmijë (2018-2021)”.

“Debati publik do të mbahet në sallën e kuvendit komunal duke filluar nga ora 10:30.”, thuhet në njoftim.

COMMENTS