Nudo në qendrën tregtare, por sa mund ta dallojnë?! – VIDEO

Nudo në qendrën tregtare, por sa mund ta dallojnë?! – VIDEO

Kësaj mamaje i duket vetja dirigjente

Një grua thuajse tërësisht e zhveshur, e me rrobat e pikturuar në trup ka hyrë në një qendër tregtare për të bërë pazare, për të shikuar nëse do ta vinte re dikush.
Në videon e publikuar dallohet modelja Maria Luciotti, e cila ka pikturuar një palë xhinse dhe një bluzë mbi trupin e saj, para se të shkonte në qendrën tregtare në Towson të SHBA-ve, për eksperimentin.

Ka qenë artistja e “body-paint” Jen Seidel, e cila ka shpërndarë edhe videon duke treguar se për të gjithë punën e saj i janë dashur 3 orë.

COMMENTS