Nuk mbajti premtimin e zgjedhjeve, kryetari i komunës tërhiqet zvarrë në rrugë

Nuk mbajti premtimin e zgjedhjeve, kryetari i komunës tërhiqet zvarrë në rrugë

Gjermanët kërkojnë ashpërsim të ligjit për mediat sociale

Nuk mbajti premtin elektoral, kreu i komunës lidhet në kamionetë dhe tërhiqet zvarrë rrugëve.

Të paktën 11 njerëz janë arrestuar në Meksikë pasi morën kryetarin e fshatit të tyre me dhunë nga zyra, e lidhën në kamionetë dhe e tërhoqën zvarrë në rrugë, transmeton lajmi.net.

Policia ndërhyri për të liruar kryetarin Jorge Luis Escandon Hernandez, i cili raportohet se nuk pësoi lëndime të mëdha.

Hernandez është sulmuar për herë të dytë nga fermerët, që i kërkuan të përmbushë premtimin elektoral për rregullimin e një rruge në zonë.

COMMENTS