Numërohen mbi 12 mijë vota të mërgatës, VV thellon epërsinë

Numërohen mbi 12 mijë vota të mërgatës, VV thellon epërsinë

Tenton ta përdhunojë, vajza reagon dhe plagos agresorin

Thuajse ka përfunduar numërimi i votave të mërgatës në Qendrën e Numërimeve dhe Rezultateve.

Nga 13 mijë e 491 vota sa do të numërohen gjithsej,, tani janë numëruar mbi 12 mijë.

Lëvizja Vetëvendosje vazhdon të prij me 6341 vota. LDK ndodhet e dyta me 2034 vota ndërsa PDK’ja ka 1928 vota.

Koalicioni Nisma-AKR-PD ka 826 vota, AAK-PSD ka 541 vota.

COMMENTS