Nxënësit e gjimnazit ‘’Ulpiana’’ të parët në garën e ‘’Ndihmës së parë’’

Nxënësit e gjimnazit ‘’Ulpiana’’ të parët në garën e ‘’Ndihmës së parë’’

Sherr mes vajzave në Tiranë, shkulje flokësh dhe të shara

Nxënësit e gjimnazit ”Ulpiana” ishin pjesëmarrën në garën e ndihmës së parë të organizuar nga Kryqi i Kuq i Lipjanit, njofton Ulpianapress.

Lajmin për pjesmarrjen e nxënësve dhe suksesin e tyre e bënë publike nëprmjet faqes se tyre zyrtare gjimnazi “Ulpiana” Lipjan.

‘’Nxënësit e gjimnazit “Ulpiana”, morën pjesë në garën e Ndimës së parë, të organizuar nga Kryqi i Kuq i Kosovës dega në Lipjan. Në një konkurencë të fortë të shkollave të mesme gjjimnazi” Ulpiana”, zuri vendin e parë.Gara do të vazhdojë në nivel regjional dhe republikan andaj nxënësve tanë, ju urojmë suksese të mëtutjeshme!’’./Ulpianapress/Fotografia e Faqe zyrtare Gjimnazi  "Ulpiana" LipjanFotografia e Faqe zyrtare Gjimnazi  "Ulpiana" LipjanFotografia e Faqe zyrtare Gjimnazi  "Ulpiana" LipjanFotografia e Faqe zyrtare Gjimnazi  "Ulpiana" Lipjan

COMMENTS