Nxënësit e shkollës ‘Ismail Luma’ vizitojnë stacionin policorë në Lipjan (Foto)

Nxënësit e shkollës ‘Ismail Luma’ vizitojnë stacionin policorë në Lipjan (Foto)

Paratë që vijnë nga diaspora do të tatimohen

Në kuadër të aktiviteteve një javore që është duke zhvilluar Policia e Kosovës për nder të 20 vjetorit të themelimit, ka hapur dyert e të gjitha stacioneve policore për qytetarët.

Në stacionin policorë në Lipjan në derës së policisë ia ‘mësynë’ shumë nxënës të të shkollës fillore, “ Ismail Luma”.

SHFMU “Ismail Luma” në Lipjan, nepërmjet një shënimi ka falenderuar stacionin policorë të Lipjanit, e në veçanti Xhevahire Salihu, police në njësinë për komunitet si dhe rreshterin Zymer Kodra për mikëpritjen.

Shënimi i plotë i SHFMU “Ismail Luma”

Në 20 vjetorin e formimit të Policisë së Kosovës, nxënësit e shkollës sonë vizituan Stacionin Policor në Lipjan në kuadër të ditës “Porta e hapur”.
Me këtë rast nxënësit u informuan nga zyrtarët policorë me aktivitet, infrastrukturën dhe ambientet e stacionit policor.
Falënderojmë stafin e policisë për mikpritjen dhe posaçërisht znj. Xhevahire Salihu, police në njësinë për komunitet si dhe rreshterin Zymer Kodra.


COMMENTS