Lipjani në aksion për një mjedis të pastër, nxënësit japin shembullin pozitiv (Foto)

Lipjani në aksion për një mjedis të pastër, nxënësit japin shembullin pozitiv (Foto)

Frizerkat ia vodhën rrymën avokatit në Lipjan, gjobiten pas pesë viteve (DOKUMENT)

Nxënësit e SHFMU “Vëllezërit Frashëri”, në Lipjan sot përvjelën krahët  së bashku me mësimdhënësit e kësaj shkolle në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit  në mënyrë të organizuar ndërmorën aksionin për pastrimin dhe dezinfektimin e trupave të drunjëve përgjatë rrugëve dhe në sheshin ‘’Adem Jashari’’.

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing, crowd, tree and outdoor

Qëllimi i këtij projekti ishte vetëdijesimi i nxënësve dhe qytetareve për rolin e drunjëve, ruajtjen dhe kujdesin ndaj tyre, si dhe dezinfektimin e trupit të druinjëve./Ulpianapress

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing, shoes, tree and outdoor
Image may contain: one or more people, crowd, tree, sky and outdoor

COMMENTS